When online dreams become something big

Klant: Something Big
Projectgroep: Anica & Isabelle
Jaar: Afstuderen 2019
Website: somethingbig.nl/onlinedreams

Onze afstudeeropdracht was:"Het bedrijf Something Big, een online agency, onder de aandacht brengen bij de doelgroep en met hun in contact komen."

Mijn rol in dit project is vooral geweest het creeëren van het visuele concept, planning en deadlines in de gaten houden, concept voor het event en dit heb ik ook helemaal uitgewerkt in een boekje met praktische informatie en een maquette. Als laatste heb ik de ontworpen landingspagina ook gebouwd in HTML.

We gingen binnen de onderzoeksfase en hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar het bedrijf, de doelgroep, concurrentie en succesvolle campagnes.

De gedachte achter het concept “When online dreams become Something Big” is dat de doelgroep het bedrijf Something Big moet inschakelen om hun online dromen waar te maken. In deze conceptnaam zitten twee belangrijke haakjes: “online dromen” welke staan voor hetgeen de online agency doet (online wensen verwezenlijken) en “Something Big” de naam van het bedrijf. Op de huidige website is destijds al een soort droomwereld gecreëerd door de designer. De polygoon wolken op de website staan binnen ons concept symbool voor de “online dromen”. Onze bedachte conceptnaam sluit aan bij de bestaande huisstijl en website. Tegelijkertijd is de belofte die klinkt in de conceptnaam ook zelfverzekerd wat weer past bij het archetype “avontuurlijke regisseur”. De belofte stelt dat geen online droom te groot is, Something Big zorgt ervoor dat zij online zaken dankzij hun expertise en interesse naar uitdagingen voor je regelen.

Bekijk de landingspagina